profile-picture-circle.png

Over mij

Ik werk als freelance contentstrateeg voor organisaties die zich bezighouden met onderwijs of onderzoek, zoals de Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, debatcentrum FLOOR, Offcourse en WASHNote.

Binnen deze organisaties redigeer, structureer en migreer ik online content. Ik ben gespecialiseerd in het inrichten en beheren van websites, waarbij ik zowel de doelstellingen van de organisatie als het gebruikersgemak bewaak. Daarnaast heb ik ervaring met de inzet van blogs, websites en digitale platformen in het onderwijs.

Mijn artikelen over online personalisatie, productiviteit en, jawel, zelfgemaakte bietenketchup zijn gepubliceerd op onder andere Frankwatching, The Pastry Box, Born Hungry en The Human in the Machine. Ook was ik één van de organisatoren van het ContentCafé, de Nederlandse meetup over contentstrategie.

Ik studeerde Literatuurwetenschap en Cultural Analysis aan de Universiteit van Amsterdam en Gent. Ook volgde ik les in scenarioschrijven aan de filmschool Open Studio. Ik woon in Rotterdam en werk vanuit het Rotterdam Collectief.