profile-picture-circle.png

Over

Ik werk als freelance contentstrateeg voor organisaties die zich bezighouden met onderwijs of onderzoek, zoals de Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam, debatcentrum FLOOR, Offcourse en WASHNote.

Binnen deze organisaties analyseer, redigeer, structureer en behoud ik online content. Ik ben gespecialiseerd in het inrichten en beheren van websites en redactieprocessen, waarbij ik zowel de doelstellingen van de organisatie als het gebruikersgemak bewaak. Ook heb ik ervaring met de inzet van blogs, websites en digitale platformen in het onderwijs. Daarnaast zit ik in het bestuur van Het Rotterdam Collectief.

Voorheen was ik één van de organisatoren van het ContentCafé, de Nederlandse meetup over contentstrategie. Mijn artikelen over online personalisatie, productiviteit en, jawel, zelfgemaakte bietenketchup zijn gepubliceerd op onder andere Frankwatching, The Pastry Box, Born Hungry en The Human in the Machine.

Ik behaalde mijn onderzoeksmaster in de Literatuur- en Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en Gent en volgde scenarioschrijven aan de filmschool Open Studio (Amsterdam).