Videocampagne Hogeschool van Amsterdam

Ik ontwikkelde storyboards voor een videocampagne over toegepast onderzoek in de stad.

 
hva-campagne.jpg
 

In 2017 - 2018 werkte ik samen met Bourne Design en Moviebites aan het opzetten van een corporate videocampagne voor de Hogeschool van Amsterdam.

De Hogeschool van Amsterdam geeft niet alleen onderwijs, maar doet ook onderzoek. De HvA onderzoekt toepassingen voor vragen en problemen in de stad Amsterdam. Onderzoekers van de HvA werken daarbij met bedrijven, instellingen en bewoners in de regio Amsterdam. Om meer zichtbaarheid voor dit onderzoek te creëren startte de HvA deze videocampagne.

Bourne Design maakte de opzet van de storyboards. Ik ontwikkelde de inhoud voor 7 storyboards – van tekst tot beeld. Dit deed ik samen met onderzoekers en externe partijen die bij de verschillende onderzoeken betrokken waren. De storyboards werden door Moviebites verfilmd.

 

Naast de storyboards maakte ik een opzet voor verschillende campagnepagina’s op de HvA website. Ook ontwikkelde ik een werkwijzer en verschillende templates voor interviews en emails. Deze worden door het huidige campagneteam gebruikt om de campagne voort te zetten.

2017 - 2018, storyboarding, content design, redactionele processen